את חומוסיית אבו שוקרי באבו גוש כולנו מכירים. ומעכשיו ניתן להנות ממנו גם במתחם התחנה הראשונה בירושלים. סניף זה תוכנן ועוצב כדוכן -מטבח אשר כל ישיבת הלקוחות הינה חיצונית וכוללת בר משקאות/עמדת מלצרים חיצונית בלבד. האתגר היה בזיקוק החומריות וחווית הלקוח למספר מועט של חזיתות הדוכן ויצירת תחושת חלל מאחד לכל הלקוחות סביבו. העיצוב הינו מודרני יחסית אך משלב אלמנטים ערביים כדוגמת אריחי כינורות עם רובה אדומה בנוסף לסטיילינג דקורטיבי של כלי הגשה ובישול מנחושת.
עיצוב מסחרי,הדמיות, תכניות,מכרז ספקים וקבלנים,ליווי בניה.